Хубава гледка, нали?

porn for women

Чудя се дали е по-скоро умилително или по-скоро съблазнително 🙂

Мисля, че само ‘Татко бебеноси + върши домакинска работа’ може да е по-приковаваща погледа гледка – Documenting Delight 

Не е ли така?

Дори да загърбим женските прехласвания, татко носи бебе е ситуация печеля/печелиш – близкия контакт с малкото човече заздравява връзката между бащата и детето, татко се движи свободно, а мама пък дори си почива! Е, значи няма как да загърбим прехласването!

Майката е сякаш свързана с магическа нишка за бебето и усеща неговите нужди и настроения, идваи отръки да успокоява бебето и може да кърми, а майчиното мляко е източник на истинско блаженство за малкото човече. Всичко това, често кара татковците да се чувстват на заден план, сякаш не могат да предложат много на вързопчето, а майките приковани към детето, сякаш нямат възможност дори за кратък тайм аут.
Спасение предлагат допълнителните обятия, които предоставя една носилка* до познатото топло тяло на родителя.

А да носят бебето – ето това се отдава на татковците! Опитайте поза тигърче на клон с новородено, а след десетата вечерна обиколка-ритуал-за-успокояване нека таткото поеме ролята на клончето за останалите турове.  Бащите издържат повече обиколки с новородено на ръце, някои са вещи и в слагането на слинг, а тези които се притесняват, че им придава женствен вид почти винаги се чувстват добре с ергономична раница поради лесното слагане и унисекс външен вид.

Така че татковци – грабвайте носилките и с бебето напред! Задоволството ще е всеобщо, а за своята любима ще сте рицaр в бляскави доспехи 🙂

* Бележка: Носилка приравнявам на аксесоар за правилно носене на бебето в съответствие с принципите на ергономия, а именно правилно позиционирано в слинг, ергономична раница, мей тай и техни разновидности, но НЕ и кенгуру, на което ще бъде обърнато внимание в следващ пост.